• Voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Buy now pay later met Klarna

Ruilen & retourneren

 

Retourneren

De artikelen die je hebt besteld bij Bellissimo fashion kun je binnen 14 dagen retourneren of ruilen. Afgeprijsde artikelen kunnen niet geretourneerd worden! De 14 dagen gaan in vanaf datum vermeld op het bestelformulier. Artikelen dienen onbeschadigd, ongebruikt, reukvrij (denk hierbij aan parfum-, rook-, kook- of lichaamsgeur) en voor zover mogelijk in de originele verpakking, voorzien van de originele labels & aangehechte prijskaartjes te worden geretourneerd. Als wij ruiken of zien dat kleding is gedragen of gewassen, wordt het onmiddellijk naar u teruggestuurd.

Ruilen
Wil je je artikel ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je plaatst dan een nieuwe bestelling op de webshop. Bij opmerkingen vermeld je dat het een ruiling is met het bestelnummer. Als we je retour ontvangen hebben, storten we het aankoopbedrag  terug.

Hoe stuur ik een artikel retour?
Je kunt je pakket retourneren via een DHL of ander postbedrijf punt. Je krijgt dan geen geld terug, dit wordt via de bank op uw rekening teruggestort. De kosten voor het retour sturen zijn voor uw eigen rekening. Bellissimo fashion is niet aansprakelijk voor het kwijt of beschadigd raken van een retourpakket. Wij adviseren je daarom je retourpakket te verzenden met verzendbewijs (track en trace).

Je dient het retourformulier in te vullen en mee te sturen. Vermeld hierbij duidelijk je ordernummer, artikelnummer en reden retour zoals wordt gevraagd op het formulier.

Retourformulier
PDF – 140,8 KB 3 downloads